SCHOOL
Heeft uw school een saai schoolplein? Of kunnen uw klaslokalen wel wat praktische en leuke meubels gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we een plan maken om de school of het schoolplein op te vrolijken. Trefwoorden: meer groen in en rond de school, ergonomische zitjes, gezelligheid en uiteraard maatwerk.

Deze twee producten zijn ideaal voor scholen:

U-C-M (Up-to-date Compact Museum)
Dit is een tafel met een transparant blad, waaronder wisselende tentoonstellingen worden geƫxposeerd. De U-C-M maakt kinderen bewust van geschiedenis en natuurhistorie.

In de U-C-M komen exposities van materialen die geleend zijn van musea. De inhoud wisselt om de zoveel maanden, bijvoorbeeld met de wisseling van de seizoenen. Zo blijft de U-C-M altijd interessant! De U-C-M brengt geschiedenis, kunst en natuur dichtbij de kinderen en inspireert misschien wel tot een bezoekje aan een echt museum.

De U-C-M heeft in 2007 een prijs gekregen van Rotterdam Idee. Bekijk hier het juryrapport.

Stick & Stay
De Stick & Stay is oorspronkelijk ontworpen voor op straat. Maar al eerder hebben wij dit soort bankjes op maat gemaakt voor scholen. Deze zijn zowel binnen in de school geplaatst als op het schoolplein
. Lees meer over dit product.

Bekijk hier foto's